Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bemutatjuk nektek az IKON Szappan manufaktúrát

Csak Természetesen
2020. 05. 10. 12:24:57
Bemutatjuk nektek az IKON Szappan manufaktúrát
Heindlné Budai Krisztina és Szalay Annamária

Ha nem pont mi magunk vagyunk, akkor mindannyiunknak van legalább egy olyan családtagja, barátja, 

ismerőse, aki küzd az ekcémával és a száraz bőrével. Én is egy vagyok közülük, a saját bőröm ilyenkor a legnagyobb ellenségem.
Ismerős helyzet? Sorstársak, azt hiszem bátran mondhatom, hogy ismerek egy csodamárkát, ami segít nekünk.
Hallottál már az IKON szappanról?

 

 

Ki is az az ember, aki mindig mellettünk van és számíthatunk rá a legrosszabb helyzetekben? Az Édesanyánk. Az IKON Szappan Manufaktúra története sem kezdődik másképp. A márka alapítója, Szalay Annamária is gyermeke ekcémájára kereste a megoldást. Szerintem sokan gondoljuk úgy, hogy a gyógyszertári, szteroidos krém nem a lehető legjobb megoldás. Sokszor be sem szívódik, nem jó érzés a bőrünkön, és sokszor sajnos semmit nem segít. Annamária két gyermek édesanyja, és látva lánya állapotát elkezdett kísérletezni. Száz kísérletnek is egy a vége: a lehető legjobb ha csak természetesen próbálkozunk. A háztartásból hamar kikerültek a mesterséges anyagok, és elkezdődött Annamária elköteleződése a natúr kozmetikumok és anyagok mellett. Belevágott a szappanfőzésbe, és egyre szélesebb körben segített az embereknek, mígnem ráébredt, hogy ez a hivatása, erre született. Ezt az új, természetes világot barátnőjével, Krisztinával is megismertette, majd megfogalmazódott bennük az IKON gondolata. Hát ez az IKON története.

 

A kezdetben szappanokkal kísérletező édesanya és barátnőjének palettája ma már nagyon színes, és persze más termékeket is megálmodtak majd megalkottak. A fő vonal ma is a szappanok és a természetes alapanyagok körül forog, de már olyan dolgokat is forgalmaznak, mint az ajakbalzsamok, kapszulás termékek, olajok… Szinte bármit megtalálhatunk náluk. És egy plusz: mind állatkísérlet mentes!
Ha már az ekcémásokkal kezdtem a bejegyzést, az első termék is ehhez köthető. A Bőrvarázs szappan 100%-ig vegyszermentes, és olyan varázsösszetevőket alkalmaz mint a bio kókuszvaj, az organikus shea vaj, vagy a szűz olívaolaj. Ezek mellett még a spirulina alga segíti bőrünket megtisztítani, antibakteriális hatása van. 

 


Csomagokat is összeállítanak, mint a képen látható Feltöltődés Csomag. A csomag tartalma a Mákos szappan (90 g), a Kakaóvajas szappan (45 g), egy Masszázsolaj levendulával (50 ml) és egy Levendula balzsam (15 ml). Minden összetevő természetes alapanyagokból állnak, és kézzel lettek elkészítve. Mindennek megvan a maga képessége: a mákos szappan a narancsbőr ellensége, természetes bőrradír, és búcsút mondhatsz a testápolóknak. A masszázsolajjal megkapjuk azt a kis luxust, amire mindannyiunknak szüksége van egy nehéz nap után, a levendulabalzsam pedig egy tégelynyi nyugalom. Na és a Kakaóvajas szappan? Szerintem egy szóval tudom a legjobban leírni: csokoládé. Jól hangzik, nem? És ezzel még a diétánkban sem bűnözünk. 


 

Sajnos egy bejegyzés nem elég arra, hogy dicsőítsem ezeket a csodás termékeket, így próbáltam Nektek kettő különböző, de nagyszerű kézműves terméket megmutatni a kínálatból. Kedvet kaptál hozzá? Kattints a képekre bővebb információkért.
Reméljük, Te is IKON rajongó leszel.